sand

Ni är välkomna med er ansökan när som helst under året.

Vi tar in störst antal barn i augusti men enstaka intagningar kan även ske i januari. Utöver det kan det dyka upp platser under året om någon flyttar eller av annan anledning byter förskola.

Vi sätter igång med planeringen av förskoleplatserna inför höstterminen redan i januari. Därefter kommer berörda familjer att kontaktas och kallas till enskilda möten på förskolan där ni kommer träffa förskolechef samt intagningsansvariga. Under dessa möten berättar vi om vår verksamhet och vi vill gärna höra mer om er och era önskemål.

Skalmans förskola tillämpar syskonförtur. Om ni är intresserade av en plats för eventuella syskon så kan intresseanmälan göras samtidigt som ni söker plats för det första barnet.

Ni är självklart välkomna att göra ett studiebesök på Skalman. Kontakta vår verksamhetschef Sofia Selin 031-936561, för att bestämma en tid som passar.

Välkommen med er ansökan!

Vårdnadshavare

Omsorgsbehov

Anmälan av syskon

Ja Nej

Copyright 2019 Skalmans förskola. Med alla rättigheter.