sand

Intresseanmälan

Ni är välkomna med er ansökan när som helst under året.

Vi tar in störst antal barn i augusti men enstaka intagningar kan även ske i januari. Utöver det kan det dyka upp platser under året om någon flyttar eller av annan anledning byter förskola.

Vi sätter igång med planeringen av förskoleplatserna inför höstterminen redan i januari/februari.  Därefter kommer berörda familjer att kontaktas och kallas till möten på förskolan där ni kommer träffa förskolechef samt antagningsansvariga. Under dessa möten berättar vi om vår verksamhet och vi vill gärna höra mer om er och era önskemål.

Skalmans förskola tillämpar syskonförtur. Om ni är intresserade av en plats för eventuella syskon så kan intresseanmälan göras samtidigt som ni söker plats för det första barnet.

Ni är självklart välkomna att göra ett studiebesök på Skalman. Kontakta vår verksamhetschef personal(at)skalmansforskola.se, för att bestämma en tid som passar.

OBS! Om ni har ansökt under 2023 så var vänlig skicka en ny ansökan, då vi haft problem med vårt tidigare kontaktformulär! OBS!

För att ansöka om plats, skicka ett mail till antagning@skalmansforskola.se med åtminstonde följande uppgifter

  • Barnets för- och efternamn & personnummer
  • Vårdnadshavares för- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress & sysselsättning
  • Omsorgsbehov – önskad startdatum, timmar/vecka
  • Varför söker ni ett kooperativ och vad ser ni att ni kan tillföra, t ex inom ekonomi, personal, fastighet och IT?

Berätta även gärna mer om familjesituationen och eventuella syskon, om ni har några särskilda önskemål om omsorg samt om ni har någon barnomsorg idag och i så fall var!

Välkommen med er ansökan!

Copyright 2024 Skalmans förskola. Med alla rättigheter.